Ischgl runder skisæsonen af med megastort musiknavn

 Som sædvanlig stiller en stor stjerne op, når Ischgl holder ca. et halvt års skipause efter, hvad der nok må siges at have været en fin sæson. I år går ingen ringere end amerikanske Lenny Kravitz på scenen til ”Top of the Mountain Closing Concert” tirsdag d. 30. april på den store open air-scene ved Idalp, der ligesom udgør centrum af skiområdet.

Her kommer gondoler op fra byen, og man kan stå på ski i alle retninger. 54-årige Lenny Kravitz er endnu et af de efterhånden utallige store musiknavne, der har sunget og spillet mellem bjergene. Det er en ganske forunderlig oplevelse at stå her og nyde bjergene hele vejen rundt, naturskønhed med masser af sne på og forhåbentlig højt solskin – og så samtidig opleve en stor stjerne i levende live udfolde sig på scenen.

Perlerække af stjerner
Fotos: Ischgl Tourist Office

Og Mr. Kravitz skal nok levere varen med sin musik, der omfavner alt fra rock og soul til funk og reggae. Han har vundet adskillige Grammyer og er kendt for at give et både spektakulært og dynamisk sceneshow. Den lille amerikaner giver den helt sikkert fuld skrue under alpesolen på Idalp, der ligger i mere end to kilometers højde i Tyrol.

Ischgl er et fantastisk skisportssted og et af de største i Østrig. Jeg har selv oplevet flere koncerter ved Idalp, og blandt de mange navne gennem godt 20 år har været Rod Stewart, Alicia Keys, The Killers. Elton John, Muse, Pink Floyd, Katy Perry, Sting og utroligt nok også både Michael Jackson og Bob Dylan.

Så man må sige, at musikken spænder vidt. Der skal blot et gyldigt liftkort til – så kan man stille op med eller uden ski og nyde musikken. Østrig har mange vidunderlige skisportssteder, og jeg har besøgt nogle stykker igennem årene. Nogle af dem skriver jeg om, når skisæsonen igen nærmer sig efter en lang, varm sommer (håber vi). Ischgl er klart en af mine favoritter.

Men Østrig er bestemt også et sommerferieland, hvilket jeg snart skriver om her.

Læs også: På ski i Dolomitterne.

Foto øverst: Ischgl Turistbureau.

En mening om “Ischgl runder skisæsonen af med megastort musiknavn

  • 26. april 2019 kl. 12:46
    Permalink

    Wow! Det gad jeg virkelig godt at opleve… minus sneen og skiene 🙂

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *