Fastelavnsfest for fuld musik i Tivoli

Skøjtebanen i tivoli

Dagen markerer også, at der bliver lukket og slukket for Vinter i Tivoli. Forlystelseshaven håber, at rigtig mange udklædte børn møder op d. 23. februar for at slå katten af tønden, og hvad der ellers foregår. Rasmus Klump tager imod børn fra tre år i følgeskab med voksne. Alle deltagere får en økosnackpose og en lille Klump-gave.

Rasmus Klump sætter tøndeslagningerne i gang kl. 12.30, 14.30 og 15.30 ved Akvariefoyeren. Men Rasmus tager imod allerede ved Tivolis hovedindgang kl. 11.00. Mellem 11 og 16.30 kan man løbe på skøjter, og både 11.30 og 13.30 er der stop-dans i Pingonesien, hvor børn også kan få ansigtet malet.

Rasmus Klump i Tivoli
Rasmus Klump er vært ved den store fastelavnsfest. Foto: Luise Balle/Tivoli.

Der er altså tre tøndeslagninger med plads til 70 børn hver. I Pingonesien kan de yngre gæster også boltre sig på rutsjebaner, klatre på stejle klatrevægge og være med til sneboldkampe. Desuden kan børnene opleve to forestillinger: Pingonesien Tur/Retur og Vinterløjer. Til skøjteløbet kan man leje skøjter og hjelme (dog ibegrænset antal) eller tage egne med.  

Fastelavn var oprindeligt en voksen før-faste-fest med masser af alkohol, dans, kød, udklædning og tøndeslagning, heldigvis ikke mere med levende katte i tønderne.

Nu er fastelavn en rigtig stor børnetradition, hvor børnene klæder sig ud til prinsesse, Pippi eller pirat, Supermand eller Snehvide, en tube tandpasta, en trold, indianer – eller robot! Der er frit slag. Festen er inkluderet i entréen, bare hent gratis billet i Tivolis Servicecenter.

Læs også

Så åbner Tivolihjørnet og den fristende foodhall

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *